Tag på cykeltur i det danske land

Har du snart udsigt til flere dages fri fra arbejde og gider du ikke sidde og hænge derhjemme i alle disse dage, så kan det være at du skal overveje at tage afsted på en god cykeltur igennem det danske land. Er du normalt ikke en cykelperson, kan det måske virke som en skør idé, men faktisk overrasker de danske cykelture de fleste positivt.

Du kan komme langt omkring på en cykel

Der er ikke noget som et par ekstra fridage i ny og næ og er du den heldige person der netop har sådanne i sigte og skal du finde på noget at fordrive tiden i din fritid med så kan det være at du bør overveje om ikke et par dage med cykeltur igennem Danmark kunne være en herlig idé. 

 

Danmark er et lille land og det behøver ikke at tage dig 7 uger at komme fra den ene ende til den anden ende af landet. Faktisk kan du inden for bare et par dage, nå at komme fra øst til vest eller fra syd til nord, uden at det skal betyde at du skal træde i pedalerne hvert eneste minut på turen.

 

Det der kan lokke godt og grundigt er f.eks. de smukke seværdigheder som man ellers ofte bare passere med andre køretøjer. På cyklen er det let at stoppe lige præcis hvor du ønsker, for her kører hjulene helt frem til din destination. Der kan dog være et kæmpe minus som hvis du f.eks. ikke har en ordentlig cykel, men måske du lige netop også står med en bonus i hånden og ønsker at investere dem i en god cykel til dig selv. På cykler.dk kan du tjekke ud hvad der findes af gode  cykler på markedet for tiden. 

En billig form for ferie

En god cykel kan hurtigt koste dig nogle basseører, men så ved du også at du har en cykel i mange år frem i tiden. Det kan dog være at det økonomiske spektre kulminerer for dig, hvis du både skal holde ferie og købe en ny cykel på samme tid, men det er netop det skønne ved cykelferier. De behøver ikke at koste alverden og kan endda ofte klares for de samme udgifter som du ville have til mad derhjemme. 

 

Måden du kommer billigst igennem en cykelferie er hvis du i forvejen har et telt. Har du ikke et telt er der stadig et væld af gode shelters der ikke koster noget at overnatte i, rundt omkring i Danmark.