Står du og mangler et fritidsprojekt? Hvad med at omfuge din facade?

Det kan være rart med et godt projekt derhjemme at bruge sin fritid på, så hverdagen kan få lidt afveksling mellem arbejde og hverdagslivet. Samtidig kan det måske være rart at vide, at ens projekt rent faktisk giver mening og er med et formål, der kan gøre en forskel for dig eller nogen du holder af. Derfor er der her en lille introduktion til, hvorfor du måske bør lave en omfugning af din facade.

Reparation af skader i murværket

Med årene kan vind, vejr og måske andre parametre potentielt godt medfører en række skader på murværket. Det kan bestå især i revner og en række andre skræmmer. Og selvom det selvfølgelig er irriterende rent æstetisk, så er der faktisk yderligere en række andre måske mere alvorlige årsager til, at du bør lave en omfugning af din facade. Er der revner eller dybe skræmmer åbner det jo for en potentiel indtrængning af vind og vejr inde i konstruktionen, hvilket kan resultere i fugtskader. Så hvis du læser det her lige nu og ved at du måske har et sådant problem, og samtidig må erkende, at du ikke har muligheden for selvstændigt at omfuge, kan du måske overveje undersøge at kontakte en udbyder af en sådan service. Det kunne være FS fugeteknik eller CSK Omfugning.

Varmeregning og æstetik

En anden fordel du måske kan høste ved en omfugning af huset kan være et slag af varmeregningen. Det forholder sig nemlig således, at det i nogle tilfælde kan påvirke isolationsevnen negativt, hvis fugerne er meget slidte. Så ved en omfugning kan du måske få mere ud af den varme, du betaler for.

Derudover kan nogle resultater også være aldeles tilfredsstillende for det æstetiske øje, og dit hus kan få lidt nyt liv i facaden, som det måske kan trænge til efter nogle år ude i verdenen.