Spændende hoteloplevelser på Skarrildhus

Hos Skarrildhus kan du nyde en helt unik hoteloplevelse, hvor du kan slappe af og nyde det smukke landskab med let adgang til bl.a. den jyske hede. Du kan desuden se frem til den idylliske Kartoft Å, som løber igennem hotellet parks, denne indbyder til ro og afslapning. Skarrildhus er placeret cirka 20 minutter fra Herning, hvor du kan finde adskillige oplevelser i form af koncerter, messer, butikker og meget mere.

Hvilke aktiviteter kan du udføre på Skarrildhus?

En af de mest populære aktiviteter på Skarrildhus er selvfølgelig at opleve den smukke natur omkring slottet. Der er adskillige smukke stier, du kan følge for at opleve naturen på tæt hold. Andre udendørsoplevelser på Skarrildshus byder på bl.a. fiskeophold eller golfophold, hvor du kan udleve dine hobbyer i idylliske omgivelser. Skarrildshus tilbyder desuden forkælelsesophold til dig, der søger et afbræk fra den travle hverdag. Du vil blive serviceret i topklasse på Skarrildshus, hvor du med forkælelsesopholdet kan se frem til morgenmad, kaffe, kage og 3-retters menu.

Er der nogen restauranter i nærheden af ​​Skarrildhus?

Ja, Skarrildshus har en tilknyttet restaurant til hotellet. Her kan du nyde god mad i historiske rammer, som giver en rustik og hyggelig stemning. Du kan desuden nyde din mad med god samvittighed, da Skarrildshus går op i mad med mening – dvs. de benytter lokale og friske råvarer i sæson fra den jyske hede. Uanset om det er sommer eller vinter, kan du se frem til en hyggelig madoplevelse på Skarrildshus – enten omringet af smukke blomster og træer eller med lyden af bål i baggrunden. Udover restauranten på Skarrildshus har du også mulighed for at udforske de mange restauranter og caféer, som ligger i Herning.

Kulturelle oplevelser på Skarrildhus

Skarrildhus er et smukt og historisk slot, som i dag er en populær destination for dem, der søger kulturelle oplevelser. Dette skyldes bl.a. hotellets historie, men også de omkringliggende kulturelle begivenheder. Du kan nemlig komme på kulturophold på Skarrildshus, som inkluderer billetter til henholdsvis HEART (Herning Museum of Contemporary Art) og Carl-Henning Pedersen museet. De omtalte museer er blandt Hernings mest populære, hvor du kan opleve både kunst og kultur. Derudover kan du se frem til et hotelophold i fredelige omgivelser med lækker 2-retters menu til aften, som naturligvis er tilberedt med lokale, økologiske råvarer.

Skarrildhus tilbyder dig en helt unik og spændende hoteloplevelse. Nyd de smukke omgivelser, den storslåede mad, det uforglemmelige landskab og ikke mindst den førsteklasses service. Det er en oplevelse, du sent vil glemme!