Sommereventyr i Danmark

Der er ingen tvivl om, at en dejlig solskinsø sydpå giver sommerfornemmelser. Men hvis du har planer om at holde sommerferie i Danmark, så vil du blive overrasket over, hvor mange spændende og kreative oplevelser, du kan få her. Prøv en tur i luftballon på Sjælland og se Danmark fra et helt nyt perspektiv, imens du svæver oppe under skyerne. Du kan også tage familien med i zoologisk have og se på de søde dyr. Det kan også være, at der skal fart over feltet, og så kan I jo tage afsted i en af de mange forlystelsesparker.

Noget for ethvert temperament

Der er rigtig mange forskellige muligheder i det danske land for at tage på en god udflugt i ferien. Start dagen godt ud med at smøre nogle gode madpakker og find det rigtige tøj. Det kan hurtigt blive varmt i Danmark, og solen kan lune dejligt, så husk også solcreme. Når I begiver jer afsted på nye eventyr, kan I jo sætte en dejlig sang på i bilen og skråle med af jeres lungers fulde kraft.

Og glem endelig  ikke at tage en masse fine billeder undervejs, så I sammen kan mindes jeres gode oplevelser, når I sidder inde en kold decemberdag til vinter.

Hvis vejret er mest til indehygge?

Ak og ve – det kan jo ske, at det ikke ligefrem er solen som skinner, når I skal på udflugt. Men bare rolig, så kan I finde et sted med indendørsaktiviteter. Måske kan I tage en tur i Legeland, i svømmehallen, på et spændende museum eller besøge et stort indkøbscenter og shoppe lidt. Uanset hvad, så er der masser af indendørs og udendørs aktiviteter i Danmark, så du kan godt begynde at glæde dig til at planlægge jeres ferie – fuld af masser af spændende og dejlige oplevelser – og hvem ved, måske en is eller ti?