Smart indretning: 3 ting du kan bruge en rumdeler til

Når hjemmets skal indrettes med smarte møbler, er det ikke kun design og stil, du skal tænke på. Du skal også tænke på den vigtige opbevaringsplads, som er essentiel i ethvert hjem. Men du kan faktisk sagtens forene den praktiske opbevaringsplads med et moderne og stilrent look.

Det kan du bl.a. gøre med en rumdeler, da rumdeleren er et af de opbevaringsmøbler, som giver rigtig mange muligheder for at være kreativ med indretningen. En rumdeler er en reol, der er inddelt i mange mindre rum, som kan bruges til opbevaring, og reolen er typisk åben til begge sider uden et bagstykke.

Det betyder, at rumdeleren virker som et meget let og elegant møbel, mens den på samme tid giver masser af gode muligheder for opbevaring. Men hvad kan du egentlig bruge en rumdeler til?

Rumdeler til bøger

Hvis du mangler plads til alle dine gode bøger, er en rumdeler det oplagte valg. De mange små rektangulære rum passer perfekt til størrelsen på bøger, og med flere rum har du mulighed for at skabe orden i dit bibliotek

Du kan købe en rumdeler til hjemmet i forskellige mål, så du kan vælge en model, der passer til netop dit antal bøger.

Rumdeler til pynt og planter

I en rumdeler kan du udnytte de mange små rum til at skabe dit eget lille kunstværk. Hvis du har en stor rumdeler, kan du supplere bøgerne med grønne planer, lamper, smukke vaser og pynt for at skabe et livligt og personligt møbel.

Rumdeler til at skabe rumfornemmelse

En rumdeler uden bagvæg kan bruges til at opdele et rum med. Du kan eksempelvis placere en rumdeler midt i stuen for at skabe en hyggelig rumfornemmelse i sofahjørnet, mens det lette møbel på samme tid tillader lys at komme igennem, så rummet stadig føles åbent og stort.