Sikker strøm med holdbare stikdåser til alle behov fra Av-Cables.dk

Få ting er så irriterende, som at have for få stik på værkstedet, ved arbejdsbordet eller i tv-hjørnet. Nogle gange ser man helt uhyrlige gør-det-selv løsninger eller stikdåser, der er sat sammen med andre stikdåser. Hos Av-Cables.dk går de op i sikkerhed, og de har altid et stort udvalg af sikre og holdbare stikdåser med alt fra 3 til 12 udtag, så du ikke går ned på hverken sikkerhed eller strøm.

Altid et stort udvalg af stikdåser til alle behov

Uanset om du spiller musik, blogger og laver video på flere computerskærme samtidig, eller du har et værksted, hvor du godt kan lide at kreere ting, da har du brug for at kunne slutte dine elektriske apparater til – ofte flere apparater på samme tid og fra samme strømudtag. Her er en moderne, holdbar og stærk stikdåse svaret for dig.

Den online webshop hedder ikke Av-Cables.dk for ingenting. Hos Av-Cables finder du stikdåser og andet tilbehør og udstyr til ethvert strømbehov – både til dig, der er professionel, dig der har mange hobbyer, og dig der bare har brug for ekstra stikdåser placeret strategiske steder i boligen.

De har smarte varianter af stikdåser uden ledning, stikdåser med jord til professionelt brug og maskiner, der har brug for ekstra meget power. Derudover har de selvfølgelig skærmede stikdåser, el-spareskinner, forgreningsled, stikdåser til brug indendørs og dem, du kan have med i haven, og dertil selvfølgelig kabeltromler i forskellige størrelser. De har, kort sagt, stikdåser til alle behov – og altid til skarpe og konkurrencedygtige priser.

PowerCubes og smarte set-ups

Er du en af dem, der er træt af at have ledninger liggende hen over gulvet, da kan det anbefales at bruge en lille, kompakt bordstikdåse, som fylder meget lidt og tager to stik, lige nok til fx en pc og en smartphone. Du kan også prøve innovativ og moderne løsning, som PowerCubes. En PowerCube er både praktisk og har designet med sig. Her får du en stikdåse, der er formet som en terning, og hvor strømudtagene er placeret på siderne, ligesom tallene på en terning.

Skal du alligevel have en mere traditionel stikdåse på kontoret eller i gamerværelset, måske som supplement til en PowerCube, da anbefales det, at du investerer i en praktisk bordklemme, så du kan sætte din stikdåse fast på en bordkant og undgå kabelrod, når både computer, lamper og anden elektronik skal forbindes samme sted.