Seiko har en stor historie bag sig

Seiko er et japansk urfirma med en lang og rig historie. Det blev grundlagt i 1877, og siden da er Seiko blevet kendt for sine ure af høj kvalitet. Seiko laver ure til både mænd og kvinder i forskellige stilarter, fra klassisk til sporty. Som autoriseret Seiko-forhandler har de et stort udvalg af Seiko-ure, som du kan vælge imellem. I 1881 åbnede den japanske urmager Kintaro Hattori en butik, hvor han solgte og reparerede ure. I 1892 købte han en ubenyttet fabrik i Tokyo, hvor han begyndte at producere ure, dengang under navnet Seikosha. Ordet “seiko” betyder enten “udsøgt”, “minut” eller “succes”, og “sha” betyder hus. Han startede forretningen med at producere væghængte ure, som blev en stor succes. I 1895 besluttede han sig for at udvide, så han producerede et lommeur, hvilket banede vejen for Japans første armbåndsur.

Seiko er kendt for deres høje kvalitet og flotte design

Seiko ure er blevet synonymt med kvalitet, design og præcision. Den japanske urproducent tilbyder et bredt udvalg af ure til både mænd og kvinder, som er perfekte til enhver lejlighed. Fra sofistikerede dressure til robuste sportsure har Seiko noget for enhver smag. Alle Seiko-ure er ekspertmæssigt fremstillet af de fineste materialer, og hvert enkelt ur gennemgår en streng kvalitetskontrol, inden det forlader fabrikken. Denne opmærksomhed på detaljer sikrer, at hvert Seiko-ur er bygget til at holde hele livet. Så uanset om du er på udkig efter en følgesvend til hverdag eller en særlig gave, vil et Seiko-ur helt sikkert imponere dig.

Seiko er til de kvalitetsbevidste mænd og kvinder

SEIKO-ure til mænd findes i en lang række forskellige modeller, fra kvartsure til mekaniske ure. Mekaniske ure er mere komplekse og dyre, men har en flydende sekundviser. Kvartsure har en tikkende sekundviser. SEIKO-ure fås i titanium, rustfrit stål, forgyldt stål, rosa forgyldt stål og tofarvede modeller. De kan også findes med læder-, sort gummi- eller armbåndsremme. Uanset hvad din stil er, har SEIKO det perfekte ur til dig. SEIKO ure til kvinder fås i mange forskellige stilarter, der passer til enhver smag. Uanset om du er på udkig efter et klassisk look eller noget mere vovet, har SEIKO et ur til dig. SEIKO-ure er kendt for deres kvalitet og sans for detaljerne, så du kan være sikker på, at dit SEIKO-ur vil holde i mange år fremover. Med et SEIKO-ur på dit håndled vil du altid være et udtryk for din stil.