Ønsker du at eksperimentere mere med dit hår?

Vi kender alle til manglende tid og overskud til at lege lidt med sit udtryk og sit udseende. Men nogle gange rammer det én, og så skal der også bare ske noget med det samme. Der er imidlertid mange forskellige holdninger til, hvad det vil sige at eksperimentere med sit hår, så her får du lidt forskellige ideer og råd, hvor mindst en forhåbentlig rammer plet.

Skal det være glat eller krøllet?

Måske har du allerede været ude i mange forskellige frisure i din fortid. Hvis du nikker til dette, kan du med fordel se gamle billeder igennem for at minde dig selv om, hvad der var flop og hvad, der var godt. Tør du ikke kaste dig ud i en klipning, kan mange frisure opnås eller afprøves, hvis man har de rette redskaber. Med et glattejern ghd kan du andet end bare at glatte håret. Et glattejern kan ironisk nok også krølle eller bukke hår, så det får et andet fold eller godt hold. Husk altid at bruge varmebeskyttelse, når du bruger et varmeredskab i dit hår. Dette forhindrer slidt og afbrændt hår. Når du har fundet en rutine i hårsætningen, tager det slet ikke så lang tid.

En verden af hår

Er du en af de typer, som ville ønske, der var mulighed for at rulle ud af sengen og direkte på arbejde? Så skal du lede efter simple måder at opdatere sit hår på. Hvordan det? Du kan undersøge frisurer, der sættes, mens du sover. Du kan overveje en frisk permanent eller en helt ny hårfarve. De mindre forandringer gør store forskelle, og her kunne man lege med forskellige håraccessoires, som findes mange steder. Hvis du vil lege med hårpynt, kan du også begynde at tænke din garderobe ind i overvejelserne. Intet skriger overskud som accessoires, der matcher ens outfit.