Nyd mere læsetid på farten med en Kindle Paperwhite e-bogslæser

Læsning er guf for hjernen, og der findes ikke noget, der kan få tiden til at flyve som en god bog. Dog er en tung hardback ikke det nemmeste at slæbe med sig på farten.

Hvis du gerne vil presse mere læsning ind på rejsen eller togturen til og fra arbejde, kan en smart Kindle Paperwhite e-bogslæser være den ideelle løsning – og du finder din hos eBookReader.

Medbring hele dit bibliotek med en Kindle Paperwhite e-bogslæser

I dag er alt blevet digitalt, og det gælder naturligvis også markedet for bøger. Af den grund er e-bogslæsere fast inventar hos mange bogorme. En af de mest populære e-bogslæsere er Kindle Paperwhite. Siden sin lancering er Kindle Paperwhite undergået en stor udvikling. Ved i dag at kombinere komfort og moderne innovation er den gået fra at være en simpel e-bogslæser til et teknologisk vidunder.

Når du vælger en Kindle Paperwhite e-bogslæser hos eBookReader, har du mulighed for at tage hele dit bibliotek med på farten og stadig have plads i bagagen. Den almindelige model har 8GB lagerplads, imens Signature modellen har hele 32GB. Det svarer til, at hvis du læser en hel bog om dagen alle årets 356 dage, vil det tage dig ca. 16 år at læse alle de bøger, din Kindle Paperwhite kan rumme–og det er vel at mærke blot den mindste model på 8GB. Du løber således aldrig tør for læsestof og har altid plads til nye bøger.

Du bliver ikke træt i øjnene

Med en Kindle Paperwhite kan du forsvinde ned i bøgernes verden, uanset om du læser inde eller udenfor. Lysdioderne, som belysningen består af, sidder langs kanten af e-bogslæseren og bliver kastet hen over skærmen og reflekteret op i øjnene. Det betyder, at du undgår at blive træt i øjnene eller blændet, imens du læser.

Vælger du Signature modellen, kan du nyde godt af lys, der automatisk justeres efter den mængde lys, der er i dine omgivelser. Du slipper således for hele tiden at skrue op eller ned for lyset. I stedet skal du blot koncentrere dig om den gode bog.

Brugervenligt design

En Kindle Paperwhite har et helt nyt og brugervenligt design, der gør det nemmere for dig at finde lige netop den bog, du ønsker at læse. Du har også mulighed for at ændre font og skriftstørrelse samt justere marginerne fra smal til bred, så det hele passer til dine behov. Alt det og mere til er med til at sikre fantastiske læseoplevelser.