Kom lynhurtigt i vandet med en kajakvogn

Er du træt at slæbe din kajak ned til vandkanten? Trænger du måske til en ny kajakvogn? Mange forbinder det at sejle i kajak med en naturrig oplevelse, men knapt så sjovt er, at slæbe kajakken til og fra vandkanten. Som løsning til dette findes der et bredt udvalg af kajakvogne, som hjælper dig med at transportere din kajak.

Sådan gør kajakvognen din kajaktur nemmere

Dette udstyr er en praktisk løsning, der gør turen lettere og er samtidig et aktivt valg om at passe på din ryg, der ikke har godt af de tunge løft. En kajakvogn gør det muligt for netop dig, at trille din kajak til vandkanten på en behagelig måde, hvor du skåner din ryg. Det smarte ved en kajakvogn er, at du let og på egen hånd kan tage ud i havet uden at forholde dig til, om du kan bære den selv. De findes i forskellige prisklasser. Mange er bygget i funktionelt design, som samtidig er robust.

Hvilken kajakvogn skal du vælge?

Der findes forskellige varianter og størrelser, som er værd at vide, når du skal købe en vogn til din kajak. Her er det vigtigt, at vælge en model, som har den rette størrelse i forhold til din kajaks længde og bredde. Afhængig af dit behov findes der både sammenklappelige og letvægtsmodeller. Dette er værd at tage til overvejelse i dit valg, hvis du ikke har den store plads, ikke har mulighed for at parkere tæt på vandet, eller regelmæssigt fragter den over en længere strækning. Hvis du ofte transporterer din kajak over længere strækninger, vil en kajakvogn med større hjul være det rigtige valg for dig, idet hjulene uden det store besvær vil kunne transporteres igennem sandet. Udover hjul i forskellige størrelser, findes der punkterfri hjul i tilfælde af, at terrænet har ujævne overflader, der kan forårsage punktering.