Hvor skal sommerhusturen gå hen denne sommer? Bliv inspireret lige her

Vil du og familien gerne en tur i sommerhus? Det er let at forstå. En sommerhusferie giver nemlig mulighed for at blande badeferie, aktiv ferie og byferie i én og samme tur. Men hvor skal man lige tage hen? Danmark er ikke et stort land, men der er stadig masser af sommerhusområder, som alle kan tilbyde dig og familien noget helt unikt. Så læs med i denne oversigt og bliv inspireret. Så skal I nok finde den perfekte destination for jer.

Fantastisk natur ved Vesterhavet

I et sommerhus fra danwest ved Vesterhavet, får I den perfekte blanding af flot natur og aktiviteter for hele familien. Vestkysten er berømt for dets brede strande, kuperede klitter og fantastiske solnedgange. Vestkysten er derfor en perfekt destination, hvis I gerne vil gå ture og se noget flot natur. I mange sommerhusområder er der også masser af sjov for de mindste børn i form af legepladser og badelande. 

Øhop på Sydfyn

Sydfyn er lidt af en overset perle, når vi snakker om gode sommerhusområder. Her kan du finde sommerhuse med flot udsigt over det Sydfynske Øhav, hvor småøer som Ærø, Tåsinge og Lyø ligger – det er lidt af et mini-Grækenland i Danmark. Her kan du tage på øhop imellem de mange øer og få god mad, se flot natur og gamle landsbyer, som ligner noget fra et gammelt maleri. Og hvis du får lyst til til shopping, ligger Odense ikke mere end en 30 minutters køretur væk.

Bornholm

Bornholm ligger ikke i nærheden for de fleste danskere, men det er bestemt den lange tur værd. Her kan du cykle rundt i det flotte landskab og se alt lige fra smukke strande, flotte skove og gamle monumenter som Hammershus. Få steder i Danmark finder du en bedre cocktail af flot natur, mad og flot vejr.