Hold din mad kold eller varm med en termokasse

Er du på lejrtur i naturen uden køleskab, eller skal du have en varm ret med til en familiefest? Måske driver du endda et catering-firma og skal transportere madvarer og færdiglavede retter fra a til b? Så er en termokasse helt oplagt til at klare jobbet for dig!

Holder maden i den rette temperatur

Du kan komme ud for mange situationer, hvor det kan være nødvendigt at bruge en termokasse til at holde din mad varm eller kold i en længere periode. Termokasser er kasser, som for eksempel kan være fremstillet i skum eller flamingo og har en høj isoleringsevne, så dine madvarer kan forblive den samme temperatur over et stykke tid. De fås i forskellige størrelse, så de kan dække ethvert behov. En termokasse er især oplagt til cateringfirmaer eller ordninger med måltidskasser, så maden holder sig kold og frisk indtil du kommer hjem og kan pakke den ud. Til privat brug kan den blandt andet bruges på sommerhusturen, kør-selv-ferien til udlandet eller på lejrturen.

Fordele ved brug af termokasser

Der er mange fordele ved en termokasse. De er stødabsorberende, så dine madvarer beskyttes mod voldsomme stød under transporten, og derudover er de nemme at stable, så der er plads til at opbevare mange termokasser på én gang. Endnu en fordel ved en termokasse er, at de kan genbruges. Det kræver bare, at du rengør kassen efter brug, så den er klar til at opbevare og transportere nye, friske fødevarer. Skal du for eksempel transportere frostvarer kan du vedlægge køleelementer og så vil dine madvarer forblive frosne i noget tid. Mange har desuden konsekvent en termokasse stående i bilen, så deres indkøbsvarer kan holde den samme temperatur til man når hjem. Endnu et tip er at opbevare de grøntsager, som skal holdes konsekvent kølige i en termokasse.