Har dit barn svært ved at falde i søvn?

Som forældre er der mange forskellige ting i hverdagen, der kan være svære. En af dem er, hvis ens barn har svært ved at falde i søvn om aftenen. Dette fører nemlig ofte til en masse besvær, da dit barn på den måde heller ikke vil få den nødvendige søvn. Du kan læse videre her, for at høre mere om, hvad der måske kan hjælpe i denne situation.

Overvej en kugledyne

Der er flere forskellige ting, der måske kan være med til at gøre det lidt nemmere for dit barn at falde i søvn om aftenen. En af dem er noget som en kugledyne. Denne form for dyne er fyldt med kugler, og er også en del tungere end normale dyner. En kugledyne kan være et rigtigt godt valg, hvis dit barn ofte har lidt svært ved at falde til ro, når de skal i seng. Find kugledyne hos spektrumshop her.

Med denne dyne kan det nemlig bliver lettere for dit barn at falde til ro, da dynen er tungere, og derfor altså vil give lidt tyngde, når man lægger ned med den. Det kan derfor være denne løsning, du skal tage til overvejelse for at dit barn kan sove bedre.

Pas på med for meget tid foran skærmen inden sengetid

Noget andet der kan være med til at hjælpe, hvis dit barn har svært ved at falde i søvn, er at være opmærksom på, at de ikke bruger for meget tid foran en skærm inden sengetid. Hvis de kort tid inden, at de skal i seng sidder med telefon, ipad eller lignende, kan det nemlig være noget, der gør det sværere at falde til ro.

Overvej altså derfor at begrænse skærmtiden for sengetid, da det kan være en stor hjælp. Overvej altså disse ting, når dit barn har svært ved at sove.