Guide til prisvenlig opvarmning af hjemmet

Hos DBVSS gør vi en dyd ud af at tilbyde prisvenlige varmeløsninger i topkvalitet med omtanke for klimaet. Vi står altid klar til at rådgive dig til den bedste løsning til dit hjem. Her får du til en start en miniguide til besparende varmeløsninger med varmepumper og solvarmeanlæg.

Opvarmning med varmepumper

Varmepumper sikrer en effektiv opvarmning af hjemmet hele året rundt, og de kan desuden opvarme alt fra et enkelt rum til et helt hus. Vi har varmepumper til priser, hvor alle kan være med, og du vil desuden højst sandsynligt opleve en betydelig reduktion i dit varmebudget efter installationen af din nye varmeløsning. Varmepumper virker ved at udnytte energien fra luften udenfor, som omsættes til varme. Derfor er det udelukkende strømmen til varmepumpen, som du kommer til at betale for. Varmen fra pumpen kan udsendes i hjemmet via radiatorer, gulvvarmen og varmtvandsbeholdere. Varmepumpen kan nemlig også hjælpe med at opvarme dit vand, som kan opbevares i en såkaldt varmtvandsbeholder.

Fordele ved varmepumper

§ Prisvenlig varmeløsning, der kan reducere dine varmeomkostninger med op til 50%

§ En mere klimavenlig varmeløsning, der sparer meget energi sammenlignet med olie, gas og elvarme. Varmepumpen kan hertil øge dit energimærke med 1-2 trin

§ Kan benyttes til både opvarmning af hjemmet og varmt brugsvand

Udnyt solens energi med et solvarmeanlæg

Solenergi er en effektiv varmeløsning til radiatorvarme og varmt vand. Solvarmeanlægget indfanger solens stråler, som herefter opvarmer frostvæske, der kan afgive varmen videre til hjemmet. Desværre skinner solen ikke nok i Danmark til, at et solvarmeanlæg vil kunne dække hele behovet for opvarmning af rum og vand. Særligt kan de kolde måneder skabe problemer for solvarmeanlægget. Solvarmeanlægget bør derfor først og fremmest ses som et supplement til andre varmeløsninger. Dog er der alligevel en lang række fordele forbundet med et solvarmeanlæg.

Fordele ved solvarmeanlæg

§ Et supplement til andre varmeløsninger, som kan være med til at sænke din varmeregning markant

§ Solid løsning, der kan holde helt op til 20-30 år. Solvarmeanlægget skulle gerne være tjent ind efter 10 år

§ Kræver minimal vedligeholdelse

Få rådgivning til din nye varmeløsning

Er du stadig en smule usikker på, hvilken varmeløsning du bør investere i? Vi vil gøre vores ypperste for at besvare alle de spørgsmål, du måtte have. Der kan også være forhold i dit hjem, som gør, at den ene løsning vil være bedre end den anden. Besøg dbvvs.dk, så finder vi den bedste løsning til dig og dit hjem.