Gør friluftslivet sjovere

Nyder du også at være ude i naturen, men kan til tider synes, at det bliver en anelse for primitivt? Frygt ej! For der er masser af råd at hente til at pifte friluftslivet lidt op. Udelivet kan derfor både være for de erfarne og for de mindre erfarne, der måske ikke har spejdertegn eller sovet i shelter.

Pift outfittet op

Du kan sagtens se smart ud, på trods af, at det skal være praktisk tøj til friluftsliv. I dag er der et utal af mærker, der laver smart friluftstøj, der endda også bruges som almindeligt hverdagstøj. Er du ovenikøbet hundeejer, så kan du også pifte dens hundetegn op, så både hund og ejer passer stilen. Glam hundetegn fra My family – hos Dollardog har flere eksempler på unikke hundetegn til hunden og ejeren, der gerne vil se lidt ekstravagante ud på gåturen.

Gør det hyggeligt

En vandretur behøver ikke blot at være en vandretur. Måske kan den gøres til en skovtur eller sågar en sheltertur. Her er der mulighed for både at sove i naturlige shelters, for de der er vant til at sove ude i naturen, eller du kan vælge lidt mere eksklusive opvarmede telte eller hytter. På den måde kommer du i kontakt med naturen på en særlig måde, uden at på kompromis med levestandarden.

Husk på det særlige

Om end der findes mange måder at gøre friluftslivet eksklusivt på, så er der alligevel også en særlig stemning over at komme i dyb kontakt med naturen på en helt simpel måde. Det kan sætte livet lidt i perspektiv at trække stikket for en stund og tage på udflugt ud i det blå. Du opdager højst sandsynligt, at der ikke nødvendigvis skal tv og elektroniske maskiner til, før livet kan føles dejligt og nemt. En balance mellem det ekstraordinære og det simple er for mange en god blanding.