Gå ikke ned på hverken kakaosmør eller MCT olie, men handl hos Hedenhus i dag

Hvis du vægter økologi og kvalitet højt, når du skal vælge produkter til madlavning og husholdning, så tøv ikke med at lægge vejen forbi www.hedenhus.dk. Hedenhus forhandler nemlig et bredt udvalg af økologisk smør og olie, der er baseret på nøje udvalgte ingredienser. Dette sikrer dig et unikt udvalg af skønne produkter, der rummer både kakaosmør, MCT olie og meget mere. Hjemmesiden gør en dyd ud af at give nøje produktinformation, der sikrer dig viden omkring, hvordan den enkelte olie- eller smørtype kan og ikke kan anvendes. Tjek selv siden ud i dag, og find de rette naturprodukter for dig.

Økologisk kakaosmør til både madlavning og kosmetik

Kakaosmør er ikke den mest fremmedartede natursmør for den almene befolkning, og hos Hedenhus forhandler de den i en unik, økologisk kvalitet, der ikke er til at tage fejl af. Kakaosmørret i deres sortiment er udvundet direkte fra kakaotræets frø i Den Republikanske Republik Congo. Derefter er den forarbejdet i Holland, hvorfra den kan indkøbes af dig til din hverdag. Når du handler kakaosmør fra siden, er du med til at støtte naturen og bæredygtigheden, som er to af Hedenhus’ helt store passioner. Desuden kan kakaosmør både anvendes som levnedsmiddel og i madlavning samt i forbindelse med fremstilling af forskellige typer af cremer og kosmetik. Hvad end du skal bruge kakaosmøret til, er du sikret høj kvalitet, når du handler hos denne webshop.

Erstat eventuelt den klassiske kokosolie med MCT olie

Søger du et sundere og smartere alternativ til den klassiske kokosolie, så læs med her. Hedenhus forhandler nemlig også den populære MCT olie, som er anderledes fra den almindelige kokosolie på flere punkter. For det første er MCT olien langt mindre fedtholdig, og så er den konstant flydende, hvilket gør den nemmere at anvende i bl.a. madlavning. MCT olien er nemlig spiselig og anvendes gerne som levnedsmiddel. Dog kan olien også anvendes som basisolie i flere typer af hudplejeprodukter og diverse cremer. Altså er MCT olien utroligt anvendelig og velegnet til flere formål, og du kan handle den i en bred vifte af mængder efter eget behov på siden. Husk dog altid at være opmærksom på oliens anvendelighed, inden du giver dig i kast med den.

Olie og smør fra naturens side er lige det, du finder hos Hedenhus. Hjemmesiden giver dig nemlig mulighed for at købe økologiske produkter, du kan anvende til flere forskellige formål i hjemmet. Gør derfor dig selv en tjeneste, og tag et kig på det store udvalg af smør og olie i dag.