Føl dig ikke længere begrænset, når du svømmer uden briller

Hvis du bruger briller, kender du sikkert følelsen af at være begrænset ved stranden, i svømmehallen eller i en pool, fordi du ikke kan dykke uden at tage dine briller af. Det er desuden træls at svømme med briller og derved at få vand på glassene. Ingen har lyst til at dykke dybt og tabe sine briller. Det kan være til stor gene ikke at kunne se. Heldigvis findes der en løsning på problemet! Med dykkerbriller med styrke kan du stadig dykke på trods af dårligt syn. Det er smart.

Slip for bøvl med linser og briller i vandet

Det er træls at skulle have sine briller på, når man svømmer, og særligt når man dykker. Brillerne bliver våde og kan mistes. Når man dykker, er der også en vis chance for at miste sine kontaktlinser, og det er træls. Desuden er det ubehageligt at få vand ind under linserne, og kontakten mellem havvand eller andet varmt vand og øjne kan derudover føre til infektioner – og det er ubehageligt. Derfor er det smart, at der findes dykkerbriller med styrke. Brillerne er et inkluderende produkt, der sikrer, at alle kan være med på dykkertur – også dem med dårligt syn.

Mange forskellige slags dykkerbriller med styrke

Der findes mange forskellige slags dykkerbriller med styrke. Både små og store dykkermasker. Dykkermaskerne kan justeres ud og ind, så de kan passe til hoveder af mange forskellige størrelser. Brillerne findes desuden i et udvalg af farver, så der er noget til enhver smag og svømmestil. Brillerne har optiske glas i en bred vifte af styrker og har både briller med styrke i hele glasset eller blot styrke i et læsefelt. Desuden findes der smarte separate læsefelter, som kan monteres i en dykkerbrille, som du allerede har. På den måde kan du selv tilpasse din dykkerbrille.