Flyder hjemmet med nips? Skab orden med trækasser

Har du brug for at få orden på dit nips i hjemmet? Så kan du passende starte med at sortere i det, så du får dannet dig overblik over, hvor meget du har at holde styr, hvad fx souvenirs angår. Når du først er nogenlunde bevidst om, hvilke små sager du har i hjemmet, kan du tage stilling til, hvilke du ønsker at have lige ved hånden eller have stående fremme, og hvilke godt kan pakkes ned for en tid.

Skaf en sorteringskasse til hjemmets nips

Vil du pakke hjemmets små sager ordentligt ned, så skal du ikke bare smide dem alle i én stor kasse, men i stedet finde en masse små kasser, hvor det indre opbevaringsrum evt. er delt op i flere mindre. Fx kan du finde en sorteringskasse i træ fyldt med små rum, det gør det muligt at opbevare dine ting adskilt fra hinanden. Sådan en kasse kan du i øvrigt få med glaslåg, så du kan se, hvad den rummer.

En trækasse kan se ud på mange måder

Faktisk er der mange typer trækasser at gøre brug af, hvis du ønsker at få styr på de løse genstande, fx blyantholdere, kuvertæsker og skattekister. Du kan også finde trækasser med håndtag og lås, der er nemme at bære rundt på – de er jo egentlig bare superstive kufferter. Bogkasser af træ kan også komme på tale, hvis du ønsker at forhindre, dine bøger vælter, uden at du behøver bruge bogstøtter.

Find kreative trækasser online

Ønsker du at få de rette remedier til at skabe orden i hjemmet, hvad alt det løse nips gælder, kan du nok være så heldig at finde en trækasse af en eller anden beskaffenhed, der passer perfekt til at opbevare de ting, du står med. Prøv evt. derfor at tjekke online udvalg inden for kreative trækasser.