First Floor CPH har en New Yorker væg og glasvæg

Når du besøger www.firstfloorcph.dk, er du sikker på at blive præsenteret for et af landets største udvalg af glasvægge og -døre til både private hjem og virksomheder. First Floor CPH er nemlig passionerede omkring god indretning, og derfor har de kastet sig over design og fremstilling af de elskede New Yorker vægge, som aldrig går af mode. Tag selv et kig rundt i det unikke univers af stål og glas, som skaber industriel stilfuldhed i dit hjem eller i din virksomhed.

Få lys ind med en New Yorker væg fra First Floor CPH

En New Yorker væg kan se ud på en masse forskellige måder, og de bestræber sig på at have noget for ethvert behov og enhver smag hos First Floor CPH. Deres imponerende udvalg af New Yorker vægge byder på et hav af modeller, der passer til forskellige rum grundet deres forskellige funktioner. Du finder bl.a. New Yorker vægge med få eller mange ruder, med eller uden dør, til lige vægge eller skråvægge m.m. På den måde er du altid sikker på at kunne finde en New Yorker væg, der passer til dit hjem og dine ønsker. New Yorker væggene kan tage plads i mange forskellige rum af hjemmet, hvor de vil pynte og give lys og god rumfornemmelse. Har du ønsker til selv at skræddersy din væg i New Yorker stil, er dette også en mulighed hos firmaet.

Nyd de lækre og praktiske detaljer ved en glasvæg

Hos First Floor CPH har de specialiseret sig i glasvægge og design af disse, så du får mest muligt ud af dem i dit hjem. En glasvæg har flere smarte fordele, som du i den grad vil opdage og nyde godt af, når du har fået den monteret derhjemme. For det første er en glasvæg med til at skabe mere sammenhæng i et hus, så der ikke lukkes lige så meget af mellem rummene, men derimod mere nærvær. Derudover kan man ikke komme udenom, at en glasvæg skaber langt mere naturligt og lækkert lys gennem huset og åbner op for mere dagslys i flere rum. Du kan bl.a. lægge en almindelig væg ned og udskifte den med en glasvæg, så du ikke har nogle mørke og ubrugte hjørner i hjemmet. Mulighederne er mange med glasvægge fra det elskede firma.  

Gør som mange andre og køb lækre glasvægge og -døre hos First Floor CPH, der designer til alle hjem, uanset størrelse og indretning.