Find den bedste sut på markedet

Skal du have et barn, eller skal dit nuværende barn have en ny sut? Det kan være den helt store jungle at skulle købe sut, da der er mange forskellige muligheder. Du har en masse forskellige modeller og farver, som du kan vælge til dit barn. I sidste ende betyder det måske ikke så meget, hvilken sut det er udover, at dit barn kan lide at bruge den. Det kan nemlig blive et problem for dig, hvis dit barn ikke vil bruge den sut, du har købt. Det er desuden også spild af penge.

BIBS sutter til dit barn

En god sut kunne være BIBS sutter. Det er et dansk brand, hvor kvaliteten er meget høj. Brandet stammer fra 80´erne og du kan købe det hos Navnesutten. Alle deres sutter og produkter er produceret på en ordentlig måde, hvilket sikrer suttens brugbarhed, sikkerhed og komfort for dit barn. Du går derfor aldrig galt i byen, hvis du køber BIBS sutter. Det vidner også om stor kvalitet, at de produceres i Danmark, hvilket betyder, at du ikke får et produkt, der er produceret i Kina, men derimod under de bedste forhold. Ved BIBS sutter er der desuden mange forskellige varianter at vælge i mellem.

Sut med navn på for en personlig sut til dit barn

Hvis du gerne vil gøre sutten lidt mere personlig til dit barn eller blot for ordens skyld, når den bliver smidt væk, så kan du købe en sut med navn på. Det gør, at du altid kan finde sutten, hvis den skulle blive væk. Herudover kan du også gøre det lidt mere personligt, og så ser det utrolig sødt ud, at dit barn har en sut i munden med deres eget navn på. Der er altså flere fordele ved at købe en sut med navn.

Hvad skal en sut egentlig kunne?

En sut har en række forskellige funktioner. Suttefunktionen hos børn er tryghedsskabende, så i utrygge situationer og ved sengetid er sutten god til at få dit barn til at blive roligt og afslappende.

Herudover skal en sut være slidstærk, da den skal kunne holde til at blive kastet med eller bidt meget i. Det vil på den måde sikre, at du ikke hele tiden skal ud og købe en ny sut, fordi den går i stykker. Herudover skal den også være komfortabel og rar at have i munden for dit barn – og alt det kan du få hos Navnesutten.