Essentielt udstyr til hunden

Overvejer du at anskaffe dig en hund for første gang, eller har du måske allerede været ude og finde en, uden helt at få undersøgt hvilke ting, der kan være nødvendige undervejs? Frygt ej, har får du benævnt og forklaret tre stykker essentielt udstyr til hunden, som både vil gavne dig som hundeejer og hunden også. Det er alt lige fra et transportbur til hvilke ting, der kan være gode at have, når man skal ud at gå tur!

Transportbur

Det første på listen over essentielt udstyr til hunden og dig, er et hundetransport bur. Her drejer det sig om når hunden som navnet angiver det, skal transporteres fra et sted til et andet. Med et transportbur vil hunden blive transporteret forsvarligt og trygt – det gælder også for dig som ejer, hvis eksempelvis du skal køre bil imens. En del transportbure er multifunktionelle, og hvis du leder efter det, kan du sagtens finde et, som også kan bruges til hyggehule og hyggeseng i dagligdagen, selvom hunden ikke skal transporteres.

Luftningsudstyr

Når man får hund, har man som regel gjort sig det klart inden, at det er vigtigt at gå flere daglige ture med den. Alt efter hvor stor hunden er, og også hvor gammel, er der anbefalinger for hvor langt, der skal gås og hvor efter. Det samme gælder for det udstyr, der skal bruges til turene. Mindre hunde kan have bedre af at bruge seler, hvor store hunde kan nøjes med halsbånd. Fælles er dog, at det er en smart ide at skaffe reflekser og lys til både hund og dig som ejer!

Hundekurv

Hunden skal naturligvis have et eller måske endda flere steder, hvor den kan finde hvile, og her er en hundekurv altså vigtig! Det er ikke altid til at sige på forhånd hvilken kurv hunden vil kunne lide, og det handler om at prøve sig frem!