Er plastikkirurgi løsningen til dine bryster?

Plastikkirurgi i forskellige udformninger er i dag blevet en naturlig del af samfundet, og det betyder også, at emnet er blevet et, som de fleste af os gerne tager op og diskuterer. For dette kan bestemt både tiltrække venner og fjender på begge sider af sagen.

”Har du brug for en brystforstørrelse, skal du da bare gøre det”, vil du måske høre på den ene side af sagen, mens den anden side samtidig vil argumentere for, at dette blot er noget, samfundets forventninger tvinger dig til.

Forundersøgelse hos kirurg

Det vigtigste, hvis du overvejer en brystforstørrelse er at undersøge, hvad operationen indebærer og hvilken type af brystforstørrelse, du gerne vil have. I dag er der mange forskellige implantater at vælge imellem. Der er selvfølgelig ikke noget, du fuldstændig selv skal finde ud af. Inden du får lavet en brystforstørrelse skal du til en forundersøgelse, her vil du sammen med en kirurg se på om du er en kandidat til operationen og hvilken type implantat, der kunne passe til dig.

Fordel og ulemper

Med brystforstørrelser som ved andre operationer er der en række risici og ulemper, som du skal være klar over. Der kan f.eks. være en chance for nedsat følelse i brystvorten. Du vil også skulle følge en række regler efter operationen, som at gå med en speciel bh i et stykke tid og undgå tunge løft de første par uger efter operationen.