Er 2023 året hvor du skal have nogle indlægssåler?

En ny tid, et nyt år, et nyt forhold, en ny dag ja, der er mange måder at starte op på en frisk. Det bedste er at vågne hver dag og føle sig godt tilpas i hoved og krop og det kan du, når du sørger for at pleje og passe på dine fødder og krop. Måske er det nu, du skal til at fokusere mere på dig selv og dit velbefindende og ikke blot være der for andre omkring dig. For du er nemlig allerbedst til at være der for andre, når du er der for dig selv. Det er et faktum, som ikke kræver mange indsigelser, men vidste du, at blot et par behagelige indlægssåler i dit fodtøj kan være med til at give dig den lykkefølelse, som ikke kan fås på recept?

Du har helt sikkert høre fra andre, at indlægssåler kun er til glæde for den ældre generation, folk med skæv kropsholdning og med medfødte skavanker men det er ikke hele historien. Det har nemlig vist sig, at flere end 80% af verdens befolkning går og står skævt på deres fødder og at en stor procentdel af disse derfor udvikler smerter i krop og fødder med tiden. Det er her, at indlægssåler som for eksempel dem fra den danske virksomhed Align Footwear kommer ind i billedet. En simpel men logisk baseret panteret løsning, som flere end 600.000 kunder i hele Europa roser til skyerne.

En investering i et par indlægssåler om året, er en investering i velvære, trivsel og mere energi. Med et par indlægssåler i skoene som dem fra Align Footwear undgår man nemlig at gå og stå skævt på fødderne og deraf få en skæv kropsholdning. En skæv kropsholdning lægger pres på muskler og sener i fødderne, så der kan opstå smertefulde hælesporer og forfodsnedfald og når man så kompenserer for smerterne ét sted, forplanter skævheden til andre dele af kroppen som for eksempel til ankel, knæ, lænd og ryggen.

Færre smerter i krop og fødder

Det er vigtigt at finde de helt rigtige indlægssåler fra starten af, så du er sikker på at opnå den korrekte support og lindring. Derfor bør du altid tale med en professionel behandler om de udfordringer du har eller frygter du vil få med tiden, før du køber indlægssålerne. En sådan behandler kan være dine læge, en statsaut. fodterapeut eller din fysioterapeut, som alle har de kompetencer der skal til, for at vejlede dig bedst mulig. Det er også derfor, at Align Footwear har et fremragende samarbejde med flere end 200 behandlere i Danmark, som ud over at anbefale indlægssålerne fra den danske virksomhed også forhandler dem til deres egne klienter som et supplement til deres behandlinger.

De patenterede indlægssåler er bygget på den logiske løsning, at føddernes muskler skal have plads til bevægelse og kroppen skal have den optimale holdning. Det sker ved hjælp af 3 punkter på siden af sålens hælparti, som vil resultere i netop dette – så ja, året 2023 kan lige netop være det år, hvor du finder den optimale løsning på dine udfordringer med hjælp af et par indlægssåler!