En naiv drøm om at stå på sup board hele dagen

SURFMORE er i bund og grund skabt ud fra en drøm om, at surfe hele dagen. Dog har virkeligheden vist sig at være en helt anden siden de første tanker blev tænkt. SURFMORE startede med ét produkt i 2018 som var et SUP board. Hurtigt kom flere paddleboards til. Flere størrelser, modeller og ikke mindst nye designs blev udtænkt. Målet var klart; SURFMORE skulle designe og udvikle de bedste oppustelige sup boards til familier og begyndere. Vision var klar; Alle skulle kunne balancere på et SUP board i løbet af en halv time.

Mere end 400 produkter indenfor vandsport

Som tiden er gået har SURFMORE udviklet sig til at være en helårs forretning med i dag mere end 400 forskellige produkter. Det er primært produkter til vandsport, samt en lang række tilbehør til vintersport. I sommerhalvåret er fokus på redningsveste, kajakvogne og tilbehør til paddleboarding.

Sortimentet er udvidet kraftigt og mens der i starten kun var SUP boards, våddragter og neopren sko, findes i dag et stort udvalg af alt fra bådtilbehør, vandski og watert ubes. I bund og grund er SURFMORE en stor leverandør af alt til aktiv vandsport og livsstil med fokus på kvalitet og den gode oplevelse.

Det overordnede og klokkeklare mål er sat. SURFMORE skal være din foretrukne leverandør af vandsport, uanset om du leder efter en oppustelige kajak, en våddragt eller en sikker svømmevest til dit næste paddleboard eventyr på vandet.

Når du handler hos SURFMORE får du kompetent og ærlig rådgivning. Du handler med surfere og så har du samtidigt adgang til nogle af de stærkeste brands i markedet. Af forskellige mærker inden for surfing kan blandt andet findes Neil Pryde, Rip Curl og Dakine. Udvalget udvides løbende og det betyder at du altid har adgang til de sidste nye surf brands på markedet. Hos SURFMORE testes og udvikles produkter løbende og dette giver os en enorm viden og faglig ekspertise om produkterne.