Det skal du huske til campingturen

Skal du på camping? Så har vi lavet en huskeliste, så du er sikker på ikke at glemme noget. Med vores tjekliste i hånden, er du helt sikker på, at du får alt det med, du skal bruge – uanset om du skal på camping for første gang eller er en garvet campist.

Forberedelse er alt

Forberedelse er vigtigt. Det gælder ikke mindst, når man skal på camping. Det er mildest talt brandærgerligt at komme afsted, og kort tid efter opdage, at man har glemt noget vigtigt. Sørg derfor for, at du husker alt i første omgang, så du slipper for bøvlet og besværet. Med vores huskeliste i baghånden, er risikoen for, at du kommer afsted uden alt, hvad du skal bruge, minimal.

Med vished om, at du har det hele med, kan du desuden bedre slappe af og nyde ferien.

En god rettesnor

Det er selvfølgelig individuelt hvad man har brug for på sin campingtur. Derfor har vi forsøgt at lave en liste, som dækker så bredt som muligt. Vi har med andre ord samlet alt det, som de fleste har brug for. Du kan derfor bruge vores liste som en rettesnor for, hvad du skal have med, og ikke som en udtømmende liste.

Der findes ikke dårligt vejr, kun dårlig beklædning

Den rette beklædning er vigtig, når du skal på camping. Derfor anbefaler vi, at du altid har både regntøj, varmt tøj samt sko og sandaler og evt. gummistøvler med, så du er klar til alt slags vejr. Husk også badetøj, løbesko og sportstøj.

Glem ikke personlig pleje

Du husker nok din tandbørste og shampoo, men hvad med myggespray, solcreme, plastre, håndsprit og renseservietter? Husk desuden, at du på mange campingpladser selv skal medbringe håndklæder.

Alt det praktiske

Husk også alle de praktiske ting som fx campingborde, gryder, pander, gasflaske, saks, skærebræt, skåle, målebæger, stanniol, fryseposer og dåseåbner.