Brug din fritid i skoven

Fritid er for mange den tid, som er allermest hellig, fordi det er en tid, hvor vi kan gøre næsten alt, vi har lyst til. Nogle kan lide at male, mens andre kan lide at læse en god bog eller hænge ud med sine venner i deres fritid. Der er mange muligheder, du kan tage, når der er lidt tid til dig selv. Nu hvor vejret forhåbentlig begynder at blive bedre, kan det være du at vil bruge din fritid ude i naturens friske luft.

Lav fritids aktiviteter i dine gen skov

Du kan bliv ejer af en klimaskov, hvor du så får muligheden for at bidrage til beskyttelsen af miljøet og kampen mod global opvarmning. Desuden får du mulighed for med dette ejerskab at have et stykke skov, hvori du kan foretage dig lige de aktiviteter, som du har lyst til.

Hvis en af dine interesser allerede drejer sig om klimaforbedringer, kan det at blive klimaskovs ejer måske være en mulighed i din interesse. På den måde bidrager du til bedre CO2 optag i naturen, beskytte grundvandet mod nitrat og pesticider og en større biodiversitet i miljøet.

Hvad kan du lave i din skov

Der er mange muligheder for aktiviteter i skoven. Du kan eventuelt løbe eller gå en tur i skoven. På den måde får du frisk luft, mens du går på et underlag, der er mildere mod dine fødder og ben. Du kan også tage ud og kigge på insekter og planter, hvis du går op i levende organismers levested. Hvis vejret er til det, kan du også tage nogle venner eller familie med i skoven til en picnic, og hvis du er lidt eventyrlysten, kan du eventuelt prøve at bygge din egen bivuak og sove under åben stjernehimmel. Du kan også tage billeder af naturen, hvis du går op i fotografi.