Bestil en velsmagende frokostordning og server god mad for dine medarbejdere hver dag

Et af dagens vigtigste måltider er frokosten, men desværre er det ikke altid, at den prioriteres, som den fortjener. Ofte ender det med en kedelig madpakke, da det kan være svært at finde både tid og inspiration til lækker frokost. Selvom en madpakke stiller sulten, er det vigtigt, at den mad, vi spiser, også ser indbydende ud og er velsmagende.

Med en frokostordning fra Frokost+ får du og dine medarbejdere frisklavet og lækker frokost hver dag. Der er et væld af fordele ved en frokostordning, og dem kan du blive klogere på her.

En frokostordning giver næring til arbejdsdagen

En af de helt store fordele ved en frokostordning er, at alle får god næring og overskud til resten af arbejdsdagen uanset branchen. Kroppen har brug for brændstof til at styrke koncentration og fokus, og det bidrager en sund, lækker og varieret frokost til.

Hos Frokost+ bliver der lagt stor vægt på kvalitet. Af den grund bliver det meste af maden lavet fra bunden og altid på friske råvarer, og de sørger for, at de forskellige ordninger indeholder noget for enhver smag.

Det betyder, at I som virksomhed kan bestille en skræddersyet frokostordning, da der ikke er nogen forudbestemte menuer. Ordningerne består af faste retter, der skifter på ugentlig basis, resten bliver tilpasset jeres behov.

Et fast samlingspunkt

Udover at tilfredsstille sulten og give energi til dagen, er en frokostordning også med til at styrke sammenholdet på arbejdspladsen. Her samles medarbejderne og nyder den gode mad i selskab med hinanden. Det gør hurtigt frokosten til et af arbejdsdagens højdepunkter, hvor man kan hygge sig og sludre med sine kolleger.

En frokostordning er således med til at øge glæden og trivslen på arbejdspladsen, hvilket er alfa og omega for et godt arbejdsmiljø.

En tilpasset frokostordning bekæmper madspild

Endnu en fordel ved at vælge en skræddersyet frokostordning er, at I som virksomhed bidrager til bekæmpelse af madspild. Frokost+ tilpasser som nævnt deres ordninger specifikt efter jeres behov, så al maden så vidt muligt kommes til livs. Er der en ret, I normalt ikke får spist op af, får I mindre af det næste gang. Omvendt får I naturligvis ekstra af det, I spiser meget af.

Det betyder, at I får mere af det, I godt kan lide og mindre af den mad, der som regel ender med at blive smidt ud. På den måde er I med til at bekæmpe madspild, når I bestiller en tilpasset frokostordning fra Frokost+.