Besøg Pixojet hvis du vil spare op til 90% på din printomkostninger

Høje printomkostninger er de færreste fan af; dét kan vi vist hurtigt blive enige om.

Ønsker man at anvende en printer, enten i privat- eller erhvervsregi, så vil der dog altid være nogle udgifter forbundet hermed i form af printerpatronerne samt kopipapiret, som printeren skal bruge til udskrivningsprocessen.

Men er du klar over, at du kan reducere din printers udskriftsomkostninger op til 90%, så frem du i dag anvender originale forbrugsstoffer i din printer?

Hos webshoppen Pixojet kan du vælge at bestille kompatible blæk- og farvepatroner, som et alternativ til dyre, originale printerpatroner. Med de kompatible patroner kan du sænke dine printomkostninger i en sådan grad, at det ikke sortner for øjnene af dig næste gang printerdisplayet indikerer, at tiden er inde til at udskifte én eller flere patroner.

Besøg Pixojet her.

Ved anvendelse af originalt blæk betaler du en høj pris for printerpatronerne, og de høje priser kan desværre ikke undskyldes med, at patronerne har en lang levetid; i hvert fald ikke, hvis du har et mellem – eller stort printbehov.
Langt de fleste originale patronhylstre er ikke fyldt med en særlig stor mænge blæk, så ved anvendelse af disse kan du hurtigt komme i en økonomisk tung spiral, hvor du med jævne mellemrum skal købe nye patroner til høje priser.

Anvender du derimod kompatible printerpatroner i din printer, produceret af tredjepartsproducenter uafhængige af de store printermærker, vil du skulle punge færre penge op af lommen for patronerne. Ydermere vil du som oftest opleve, at frekvensen mellem de påkrævede udskiftninger vil være længere, da kompatible patronhylstre som regel indeholder flere milliliter blæk end de originale.

Med andre ord vil du med kompatible blækpatroner kunne udskrive flere sider til billigere priser – en ren win-win-situation fra et forbrugerperspektiv.

Anerkendt blæk- og tonerleverandør med 40 års erfaring

Siden Pixojet blev etableret i 1982, har virksomhedens ønske og mission været at få flere danskere til at anvende kompatible printerpatroner i deres printer, så unødvendigt høje printomkostningerne kunne undgås.

Siden den tidlige start har det været i Pixojets interesse at udvælge de helt rette tredjepartsproducenter ansvarlige for fremstillingen af de kompatible forbrugsstoffer således, at kunderne kunne få en kompromisløs blækkvalitet til markant lavere priser, end de ellers var vant til at betale for deres originale printerpatroner.

I dag besøger flere hundrede privatforbrugere og erhvervsvirksomheder Pixojet primært for at bestille de kompatible printerpatroner til deres printere; tendensen tyder derfor på, at Pixojet mestrer at levere den rette blæk- og tonerkvalitet til de helt rette priser.

Du garanteres Danmarks billigste, kompatible printerpatroner hos Pixojet

Handler du dine kompatible printerpatroner hos Pixojet, tilbydes du ikke blot god kvalitet til lave priser; du garanteres faktisk Danmarks billigste, kompatible forbrugsstoffer til alle inkjet printere på markedet, da webshoppen tilbyder prisgaranti på alle egen importerede blækpatroner og tonere i shoppen.

Bestiller du kompatible blæk- og farvepatroner, samt tonere til laserprintere, kan du endvidere modtage nye forsyninger til din printer allerede dagen efter din ordreafgivelse; Pixojet lagerfører størstedelen af sit kæmpe sortiment af kompatible forbrugsstoffer grundet en stor efterspørgsel og ønsket om at tilgodese den hurtigst mulige levering.

Pixojet er meget mere end blækpatroner og lasertonere

Besøger du Pixojet, kan du foruden kompatible printerpatroner og lasertonere, også lægge et utal af andre varer i kurven. Webshoppen bugner til eksempel også af professionelle kontorartikler og -udstyr, elektroniktilbehør til mobil, PC og tablet, populært legetøj til børn samt en masse sjove, underholdende og praktiske gadgets.