Alt til marineforretningen

Kunne I godt tænke jer at udvide jeres udvalg i marineforretningen? Marine er en meget specialiseret branche, og dem, der handler hos jer, har formentlig ganske specifikke ønsker til, hvad de har brug for. Det samme gælder skibsværfter – dog er der typisk forskel på, hvad der er behov for, alt efter som salget primært foregår til private med mindre både og joller, eller om det er de helt store fragtskibe, der skal have dele.

Fælles er, at det er vigtigt at have udstyret i orden og kunne rådgive om det. I kan finde alverdens forskellige produkter på hfmarine.dk, hvor I også kan læse artikler om, hvordan forskellige mennesker har anvendt produkterne. Måske du som privatperson har overvejet, om det er på tide at restaurere dit skib? Det kan være, du drømmer om at sejle de danske farvande tynde til sommer, og så er det med at have en båd, der er i orden.

Produkter i god kvalitet

Når du skal restaurere en båd, er det vigtigt, at materialerne er i høj kvalitet. Der er tale om et fartøj, der virkelig er udsat for meget, når det kommer til vind og vejr. Bådene ligger udenfor i havn i hele sommerhalvåret, og en del ligger også i løbet af vinteren. Hvis båden gør det, er det vigtigt, at den er ordentligt vinterklargjort.

Det kan også være, du bruger månederne uden for sæson på at gøre båden endnu mere sejldygtig til næste år. Det kan for eksempel være en omgang epoxy eller skibslak, der skal til – og så er det vigtigt, at der er tænkt over kvaliteten. Det nytter ikke noget, hvis det er noget, du skal forny hver eneste sæson. I stedet skal det gerne være sådan, at du kan nyde en båd, der er modstandsdygtig de næste mange sæsoner, før du skal behandle netop det igen.