Sådan får du arrangeret din rejse til Namibia

Hvis du har set billeder af Afrika, så er du sikkert stødt på billeder af de tårnhøje røde sandklitter, som snor sig gennem ørkenlandskabet. Disse betagende sanddyner finder du i det afrikanske land Namibia.

Namibia rejser er måske ikke det mest populære valg for mange, der rejser til Afrika, hvilket også betyder, at det ikke er lige så turistet som for eksempelvis en safarirejse i Kenya. Det har sine fordele for dig, som gerne vil helt tæt på den rå naturskønhed i stille og rolige omgivelser. 

Til den eventyrlystne naturelsker

Namibia ligger i hjertet af det sydlige Afrika. Namibia rejser byder på nogle af verdens mest ikoniske ørkenlandskaber med sandklitter, der kan blive helt op til 300 meter høje. Synet af de røde og orange sandklitter er næsten surrealistisk og kan få dig til at føle, at du er trådt ind i et maleri fra en svunden tid.

Namibia rejser er perfekte for den eventyrlystne naturelsker, som gerne vil opleve en helt enestående naturoplevelse, der ikke findes nogle andre steder i verden.

Ørkenskønhed og dyreliv

Namibia rejser byder på ørkenudforskning enten til fods eller på ryggen af en kamel. Udover det billedskønne ørkenlandskab kan du også komme helt tæt på det vilde dyreliv på safari. Du kan både betragte finurlige ørkendyr eller besøge én af Namibias nationalparker og betragte gazeller og gnuer græsse fredeligt omkring dig. 

Namibia rejser med et erfarent bureau

Det kan føles helt overskueligt at sammensætte din Namibia rejse på egen hånd. Der er rigtig meget, som man skal have styr på, og naturligvis vil man gerne nå at få det hele med. 

Du kan gøre dig selv en tjeneste ved at booke Namibia rejser gennem Africa Tours. Africa Tours er et erfarent rejsebureau, som tilbyder rejser i hele den afrikanske verdensdel. Og derfor er de naturligvis også eksperter i Namibia rejser. 

Hvad kan man forvente hos Africa Tours?

Africa Tours er mere end bare et rejsebureau. Det er et team af ægte afrikaelskere og ekspertplanlæggere, som ved præcis, hvordan man sammensætter Namibia rejser, der giver dig the full experience

Hos Africa Tours får du Namibia rejser, hvor flybillet, indkvartering og oplevelser hører med i én og samme pakke. 

Du kan for eksempel forvente en 3 og 4-stjerners indkvartering, luksussafari, guidede vandreture i de smukkeste nationalparker, bjergbestigning, museumsbesøg og mange andre spektakulære oplevelser – alt sammen med en dygtig engelsktalende rejseleder på hele turen!