Afprøv strikkeopskrift med peruvian highland wool

Peruvian highland wool er et blødt og slidstærkt garn i 100% ny uld, som kan anvendes i mange forskellige opskrifter. Garnet findes i et utal af farver, hvilket gør at det nærmest kun er fantasien der sætter grænser for, hvad du kan lave med det. Synes du, at det kan være svært at strikke ud fra fantasien, vil der her i teksten komme idéer til opskrifter du kan finde, så du kan strikke med peruvian highland wool. 


En blød børnehue 

Peruvian highland wool er det perfekte garn til en blød børnehue. Der findes mange forskellige opskrifter på nettet, hvor du nemt kan vælge den opskrift som tiltaler dig. Men med det bløde garn i 100% ny uld, kan du nemt holde dit barn varm om ørene i de kolde måneder. Ligeledes er garnet slidstærkt, hvilket gør at det kan holde til de mange vilde lege i daginstitutioner eller skole. 


En striktrøje 

Med peruvian highland wool kan du strikke din drømmestriktrøje. Uanset om den er til dig selv eller en du holder af, er det nemt at farvekombinere yndlingsfarverne, idet peruvian highland wool kan købes i mange forskellige farver. Vælg en opskrift som falder i din smag, og start på en slidsstræk og blød striktrøje, som kan holde i mange år. Peruvian highland wool har bedst af at blive håndvasket, for at kunne beholde pasformen og garnets struktur ikke ødelægges. 


Pynt

Mange strikker ofte kun ting som kan bruges fysisk, herunder tøj, tæpper, karklude m.m. Men det er også blev populært at strikke forskelligt pynt. Det kan være pynt til juletræet eller til at hænge i vinduerne, men det kan også være pynt til værelserne med forskellige figurer som kan hænge i en snor. Peruvian highland wool er perfekt til at skabe nyt pynt til hjemmet, og her kan du nemt sammensætte flere opskrifter, så du kan skabe noget unikt.