3 ting, du (også) kan lave i det fri!

Er din kærlighed til naturen, mad over bål og nætter under stjernerne også rødglødende? Og har dine venner før kaldt dig deres hulemand, så er du nok efterhånden rigtig godt integreret i den vilde natur. Men som friluftsmenneske, oplever man muligvis at have de samme opgaver at se til, hver gang man tager ud i naturen. Men det behøver altså ikke at være så frygtelig primitivt at være friluftsmenneske.

Her får du tre bud på, hvad du også godt kan lave i det fri – og dermed tre ekstra grunde til at opholde sig udenfor!

Læs!

På en lun forårsdag, hvor fuglene kvidrer, mens du koger vand til morgenkaffen, er der ikke noget mere vidunderligt end at læne sig tilbage i græsset og give sig til at læse i de naturskønne omgivelser. Lige så modsættende det kan virke, lige så godt kan det forenes at tillære sig teknologiske færdigheder i det fri! Fat en bog om teknologi, der interesserer dig. Uden nogle forstyrrelser, andet end pusselen i krattene, er der rig mulighed for at fordybe sig i stoffet.

Musik til naturen

Har du nogensinde prøvet at spille elektrisk guitar med en kartoffel forbundet til din forstærker? Naturen er fyldt med ting, der kan benyttes som forstærker til en guitar, og vil bidrage med forskellige, spændende lyde. Så giv skoven en fed koncert med hjælp fra naturens helt egne midler!

Musik fra naturen

Er du ikke i besiddelse af en elektrisk guitar, men griber musikken i naturen dig, kan du modsat tage musikken fra skoven med hjem. Gå på opdagelse i naturens lydbillede og optag lyde, du finder smukke, vilde eller sjove. Det kræver ikke et avanceret lydprogram på computeren at sammensætte lydene, og det kan være en sjov beskæftigelse eller bruges som dejlig nattemusik, når du sover inde døre!